Във вторник ще има извънредно заседание на депутатите

Във вторник ще има извънредно заседание на депутатите

Михаил Миков предложи промяна в правилника на НС иска да се обсъди евентуално създаване на постоянна комисия, която да работи за българите зад граница в различните общности.

421
0
СПОДЕЛИ

Днес стана ясно, че другата седмица във вторник ще бъде назначена комисия за пенсионната реформа. Депутатите ще заседават извънредно във вторник на 17 февруари.

Тогава парламентарният ден ще бъде с удължено работно време от 9 до 19 часа. По време на извънредното заседание ще се гледат две основни неща. Двете основни точки ще бъдат  въпроси от депутати към министрите и създаване на комисия за пенсионната реформа.

Днес Народното събрание също се оказа с удължено работно време и ще депутатите ще са на работа до 16.00 часа. Едно от важните предложения на днешното заседание беше направено то лидерът на БСП Михаил Миков. Той предложи промяна в правилника на НС иска да се обсъди евентуално създаване на постоянна комисия, която да работи за българите зад граница в различните общности. Това предложение беше прието и одобрено чрез гласуване, като 88 гласа бяха “За”. Против него гласуваха 20 депутати, а въздържалите се бяха 56.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273