Цени на услугата професионален домоуправител

Цени на услугата професионален домоуправител

704
0
СПОДЕЛИ

Ако живеете в голям град, в среден по размер квартал, във вход на блок с още двадесет и пет семейства, значи сте наясно с належащата нужда да бъде нает професионален домоуправител от Obshtdom.com. Ясно е, че ежедневието ни е достатъчно уплътнено със собствените ни ангажименти, че да се нарамим и с крайно неблагодарната задача да събираме пари от съседите си, да ги молим поне този месец да бъдат коректни с издължаването на сметките си, какво остава за ремонтните дейности, за които все не остават пари в касата.

Остарелият модел на мислене, в който всеки може да върши всичко сам, не довежда до нищо положително като резултат. Така домоуправител често е възрастен човек, който не желае да предаде мандата, въпреки очевидните пропуски в работата си. Касиер е друг съсед, който никога няма сила и воля да се пребори със затворените под носа му врати. Изобщо … междусъседски недоразумения.

Професионалният домоуправител е фирма, нова за мащабите на нашата страна и все още навлизаща на пазара. Фирмите, които предлагат професионален домоуправител ясно и точно са описали сферите си на действие в техните корпоративни сайтове. Подхождат индивидуално към всеки нов клиент. Предлагат широка гама услуги, които далеч надхвърлят воденето на домовата книга. Така професионалният домоуправител се превръща в партньор за Вас и мястото, което обитавате. Професионалният домоуправител е в час с всички нормативни уредби, с воденето на прозрачна отчетност на касата на входа. Предлага комуникационни услуги с доставчиците на ток, вода, телефон, интернет, охрана и т.н. Професионалният домоуправител свиква общи събрания и следи изкъсо събиранията на средства от длъжниците.

Ремонтните дейности също са в полето на действие на фирмите занимаващи се с услугата професионален домоуправител. Предлагат конкурентни оферти, консултират гражданите, съдействат за реализацията и контрола на предстоящия ремонт.

Професионалните домоуправители работят с абонаментен план. На своите сайтове те са описали пакетите си подробно. Разпределени са в три категории. Първа категория е от 3 до 4 лв/мес. на обитател; втора категория – 4 до 5 лв/мес. на обитател; 5 до 6 лв/мес. обитател. Електронният касиер е услуга която се доплаща – между 1 и 2 лв/мес. обитател.

Професионалните домоуправители ще изготвят персонална оферта, съобразена с вашите нужди, ще ви консултират, кое е най-добро за домакинствата, които ще обслужват и на каква цена може да го получите. Професионалните домоуправители могат да се погрижат и за търговските обекти, които притежавате или които се намират на партерния етаж на жилищната сграда.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273