Поли? Но с какви обувки?

Поли? Но с какви обувки?

Дамски обувки на тънък ток са подходящи за поли и рокли

1466
0
СПОДЕЛИ

Желанието на много момичета и жени е да носят къси поли или рокли. Идеята за това е да станат център на вниманието или да покажат хубавите си крака. Все пак е важно тези дрехи да бъдат комбинирани с качествени обувки. Ако изберете обувки, които не си комуникират с роклите или полите ви, то цялостната ви визия ще рухне и вниманието на хората ще бъде привлечено от обувките, а не от вас. Днес изобилието от мъжки обувки и дамски обувки е огромно, но затова трябва да сте подготвени за това да ги комбинирате правилно.
Чехлите, дори с равна подметка и съвсем обикновени ще се комбинират идеално с поли за ежедневието, като тези от дънков плат. Най-добре ще ви стоят тези с пайети или мъниста.
Кецовете също се връзват идеално на мини дънкова пола за ежедневието. Но се съобразявайте с това да не си сложите кецове за скейтъри или спортни и груби такива. Добре е да комбинирате мини дънкова пола с кецове, които са по женствени.
Обувките с платформи са създадени за да акцентират върху красивата женска фигура. Идеята за мини пола или рокля е да покажете красивите си крака. Обувките на платформа или на ток могат да се съчетаят идеално с този вид поли, като те чудесно акцентират върху тази част от тялото ви.
Дамски боти или ботуши се комбинират идеално с мини рокли и поли. Най-добре е да изберете черни или кафяви на цвят ботуши. По този начин ще можете дълги години да комбинирате полите и роклите си с този вид ботуши. Те са идеални за по-хладното време, независимо дали ботушите ви са с равна подметка, на ток или с връзки.
Дамски обувки на тънък ток са деликатни и са идеални за комбинация с рокли или поли. Изберете обувка с каишки, които да обгръщат глезените ви. Нека токчетата останат скрити и по този начин акцентирайте върху краката си


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273