88-годишна баба подгони крадци с брадва

88-годишна баба подгони крадци с брадва

В село Руен една жена е герой и всички говорят за нея през последните няколко дни. Преди два дни тя е спасила единствения магазин в селото от сигурна кражба.

424
0
СПОДЕЛИ

В село Руен една жена е герой и всички говорят за нея през последните няколко дни. Преди два дни тя е спасила единствения магазин в селото от сигурна кражба.

Вечерта, когато всички вече спят малко след 2 часа тя чула работещ двигател на кола и излязла на вън да види какво става. Видяла, че в магазина срещу нейната къща два мъже се опитват да разбият магазина. Влязла в тях и си взела малката брадвичка, която държала до леглото си. Излязла и отишла да се саморазправя с тях, те се уплашили и тръгнали да бягат, а тя замахнала и успяла да уцели единия леко в рамото. Крадците успели да избягат, но силният шум от викове събудил всички комшии и те излезли на вън. Подгонили апашите, но било късно те отпрашили с колата си.

На мястото пристигнала полиция, направен е оглед на магазина и било установени липса на дебитна карта, за друго нямали време, заради смелата 88-годишна жена. Иванка Шопова станала герой в селото, което от много време било постоянен обект на кражби и почти всички са се въоръжили срещу апашите. Започнало е издирване на крадците.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273