4 пожара за една нощ във Враца

4 пожара за една нощ във Враца

668
0
СПОДЕЛИ

Тази сутрин във Враца осъмнаха с новината за няколко пожара от изминалата нощ и всички се чудят дали е акция или чиста случайност.

Пламъците избухнали вчера вечерта около 21.30 часа на пазарчето в жилищен комплекс „Дъбника“ в града. Пламъците обхванали двете кебапчийници и магазин за обувките и трите намиращи се в близост.

Днес след оглед се оказва, че инвентарът е напълно унищожен, стените и навесите са овъглени. Нанесени са леки щети и по други магазини намиращи се до тези, които са изгорели.

В момента на мястото има екипи, които почистват мястото и според първоначалния оглед най-вероятно причината за пожара е късо съединение от електротабло. На пазара обаче упорито се говореше, че палежът е умишлен.

Това обаче не е единствения пожар от денонощието, изгоряла е колата на Ивайло Бошняков, известен с прякора Бошняка. Сигналът за пожара е подаден в 3.10 часа от него, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Колата му с марка „Фолксваген Пасат“е била паркирана в двора на къща на улица „Подбалканска“. Той си легнал малко преди 3 и твърди, че в 3.10 е видял пламъците, излязъл изгасил  ги и се обадил в полицията. Обеснява, че не знае кой би могъл да е запалил колата му.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273