Шофьорът-убиец в Панагюрище убил 6-годишния Петьо с 12 акта за една година

Шофьорът-убиец в Панагюрище убил 6-годишния Петьо с 12 акта за една година

44-годишният Цветан Пъков, който прегази и уби на място 6-годишния Петьо от Панагюрище се оказва, че само за миналата година е получил 12 акта и 6 фиша съставени от КАТ.

437
0
СПОДЕЛИ

44-годишният Цветан Пъков, който прегази и уби на място 6-годишния Петьо от Панагюрище се оказва, че само за миналата година е получил 12 акта и 6 фиша съставени от КАТ, това съобщи говорителят на областната полиция в Пазарджик Мирослав Стоянов.. Той блъсна с джипа си „Ауди Q 7” детето и го влачил 70 метра преди да спре, а от полицията не са видели да има спирачен път, както е нормално в такъв момент.

Четири от съставените актове са за превишена скорост в населено и извън населено място, както и за неправилни маневри. А сред тях има и такива за шофиране без документи. Тук идва въпросът защо до сега не му е била отнета книжката и всички граждани на града се питат това.

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273