Три коли горяха снощи в София

Три коли горяха снощи в София

Три коли пламнали в София вчера вечерта в кратък период от време, а според свидетели се случило почти по едно и също време.

513
0
СПОДЕЛИ

Три коли пламнали в София вчера вечерта в кратък период от време, а според свидетели се случило почти по едно и също време.

Две от леките коли са изгорели в столичния квартал “Мусагеница”. Първо е билка запалена кола в близост до блок 93 в квартала, а минути по-късно е видяна и втора кола да потъва в пламъци, тя била до гаражни клетки на блок 104, в същия квартал. Подадени са сигнали и на мястото пристигат екипи на пожарната и полицията.  Пожарната изгасила подпалените коли за минути без да успеят пламъците да се прехвърлят по други коли. По първоначални данни става дума за умишлен палеж, но работата по случая продължава и тепърва ще се изяснява какво точно е предизвикало огъня.

Почти по същото време, около 21,30 часа, се запалила и кола с пазарджишка регистрация в квартал “Красна поляна”. Изгоряла е Алфа Ромео, която била паркирана пред блок 231 в квартала и там се счита за умишлен палеж, като има вероятност трите коли да са свързани с един подпалвач или група.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273