Това момиче се издирва!

Това момиче се издирва!

23-годишното момиче се издирва, след като е изчезнало в 19,00 часа на 28 февруари. Тя се казва Вероника Здравкова и е изчезнала, след като е приключила работната си смяна в мебели "Явор" от последния ден на месеца. Последно е видяна от колеги които са я изпратили до паркинга на "Технополис" във Велико Търново. Последно е видяна в района на жп гарата в старата столица и от тогава никой не я е виждал или чувал, защото и телефинът й е изключен.

596
0
СПОДЕЛИ

23-годишното момиче се издирва, след като е изчезнало в 19,00 часа на 28 февруари. Тя се казва Вероника Здравкова и е изчезнала, след като е приключила работната си смяна в мебели “Явор” от последния ден на месеца. Последно е видяна от колеги които са я изпратили до паркинга на “Технополис” във Велико Търново. Последно е видяна в района на жп гарата в старата столица и от тогава никой не я е виждал или чувал, защото и телефинът й е изключен. 

Близки съобщават, че момичето е било облечено с работната си униформа – бяла риза с червени ленти. Висока е 160 см, тежи около 45 килограма.

Вероника е от Никопол, но живее, работи и учи във Велико Търново. Завършила е бакалавър “Публична администрация”, в момента изучава магистратура “Управление на проекти” във Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методий”, съобщават нейни близки.

Ако някой има информация на Вероника Здравкова, нека да позвъни на телефон 0878339637.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273