Служител в тото пункт лъже клиенти и взима техните печалби

Служител в тото пункт лъже клиенти и взима техните печалби

Сигнал до "Господари на ефира" разкри измама със служител в софийски тото пункт, който прибира печалбите на свои клиенти. Предаването "Господари на ефира" направи разследване на случая и беше излъчено по Нова телевизия.

578
0
СПОДЕЛИ

Сигнал до “Господари на ефира” разкри измама със служител в софийски тото пункт, който прибира печалбите на свои клиенти. Предаването “Господари на ефира” направи разследване на случая и беше излъчено по Нова телевизия.

Ангел Ангелов е мъжът обърнал се за помощ към предаването, след като разбрал, че от фиш, за който му е изплатена тройка той всъщност е спечелил 5 000 лева. Той пуска три фиша във въпросният пункт и знае, че има две тройки от тях. Когато обаче отива там да си вземе парите от двете тройки от третия и фиш служителя му казва, че има още една тройка и му дава още 2.60 лева за нея. Мъжът си тръгва но все пак се зачудва от къде е тази трета тройка и проверява числата другаде, а той си знае числата, защото винаги е играл с едни исъщи. Оказва се, че единият от тях печели 5000 лева от играта „Втори тото шанс”, а не тройка както му казва служителя измамник.

“Няколко минути по-късно касиерът Кирил Киров се обажда в тотализатора и после отива да прибере печалбата”, поясни представителят на предаването Красимир Луканов в студиото на Нова телевизия. Така лъсва измамата, а по случая вече има и заведено разследване от прокуратурата. Служителят отрича да е извършил подобно деяние.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273