Син получи глоба заради нанесен побой на майка си

Син получи глоба заради нанесен побой на майка си

Син побойник отнесе глоба в размер на 500 лв. заради системен тормоз и побой над майка си. Решението за това взе съдия Чавдар Тодоров от Кюстендилския районен съд

467
0
СПОДЕЛИ

Син побойник отнесе глоба в размер на 500 лв. заради системен тормоз и побой над майка си. Решението за това взе съдия Чавдар Тодоров от Кюстендилския районен съд, съобщава „Монитор”.

Историята е започнала преди няколко години, когато младежът разбрал, че е осиновен. След научаването на тази новина той се променил и сменил отношението към майка си, започнал все по-често да я тормози и се стигнало до редовно нанасяне на бой.

Последната случка била в края на миналата година, те се спречкали и дошла полиция, синът изчакал полицаите да си тръгнат и пребил майка си с пръчка на вън на снега. Тя не мгла да направи нищо, едва на 8 януари отишла на лекар и този път заедно с медицинско успяла да осъди синът си. Освен паричната глоба той няма право до доближава майка си през следващите 18 месеца и е изведен от семейното жилище.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273