Родител наби учителката на сина си

Родител наби учителката на сина си

Грозна сцена се разиграла в начално училище "Княз Борис I" в Шумен, където много ядосан родител е нахлул в сградата и се саморазправил с учителка пред очите на деца. Инцидентът се разиграл към 12 часа миналата сряда във фоайето на втория етаж, съобщава „Труд”.

432
0
СПОДЕЛИ

Грозна сцена се разиграла в начално училище “Княз Борис I” в Шумен, където много ядосан родител е нахлул в сградата и се саморазправил с учителка пред очите на деца. Инцидентът се разиграл към 12 часа миналата сряда във фоайето на втория етаж, съобщава „Труд”.

Учителката, която преживяла гнева на родителя е Камелия Рачева, която имала занималня със сборна група. Очевидци разкриват, че бащата Саид Д. влязъл през входа на училищната сграда и започнал и директно нападнал госпожата, а причина за разправията бил шамар, който уж е ударила на неговия син.

Мъжът дори я ударил силно по лицето, хванал я за дрехите и я блъснал в стената.Тогава се намесили деца, които станали свидетели да помогнат на своята госпожа.

Според свидетели на случилото се, Рачева не е докосвала синът Б.С., който е в трети клас. Самият той бил много груб и агресивен ученик. След саморазправата мъжът напуснал сградата на училището заедно със сина си. Следствието по случая продължава.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273