Престъпник хвърли бомба в магазин в Бургас

Престъпник хвърли бомба в магазин в Бургас

Горан Горанов е известен, като бивш бодигард на бургаски бизнесмен, който беше показно убит.

1254
0
СПОДЕЛИ

Горан Горанов е нарко зависим бивш бодигард на бизнесмен от Бургас, който беше публично екзекутиран в нощен бар преди няколко години. Сега Горан в меко казано неконтролируем и беше арестуван вчера вечерта в Бургас.

Той е извършил поредното си тежко престъпление, което според запознати е дошло в последствие на употребени наркотици без да спира в продължение на 5 дни. 31-годишният престъпник влязъл в един от денонощните магазини за продажба на алкохол и цигари в града. Той хвърлил бомба вътре и си тръгнал. За продавачката била много изненадана и адски уплашена, не знаела какво да прави. За кратко време търговският обект е бил обхванат от пламък и пушеци, съобщава „Флагман”. След първия тътен вътре се чули още няколко поредни взрива. На място пристигнали екипи на спешна помощ и пожарната, които оказали помощ на продавачката.

Тя разказала каква с случили и Горанов бил арестуван веднага, след като видеокамерите на магазина показали, че той е виновник за случилото се. В момента се намира в ареста на Пето РУП в Бургас.

Горанов не се проявява за първи път, до сега има една условна присъда и няколко висящи дела отново за хулигански прояви.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273