Пощальонка вземала пари от пенсията на възратна жена всеки месец без тя...

Пощальонка вземала пари от пенсията на възратна жена всеки месец без тя да знае

От областната дирекция на МВР - Велико Търново съобщиха, че 45-годишна жена от от града е обвинена в длъжностно присвояване с цел лична облага. Работата по случая е започнала в началото на миналата година.

360
0
СПОДЕЛИ

От областната дирекция на МВР – Велико Търново съобщиха, че 45-годишна жена от от града е обвинена в длъжностно присвояване с цел лична облага. Работата по случая е започнала в началото на миналата година.

Извършителката С. С.  е злоупотребила с възрастна жена в периода от 13 март до 12 юни 2013 г. Тогава престъпничката е работела, като пощальон към “Български пощи”. Измамата е извършена на четири пъти, като общо е откраднала сумата от 657 лв.. Тези пари са вземани от пенсията на възрастна жена и са представлявали остатък от четири месечни пенсии. Парите били вид ресто след погасяване на текущи сметки, но тя така и не ги връщала на пенсионерката.

За сега на жената й е наложена мярка за неотклонение “подписка”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273