Подпалиха колата на Божидар Петела

Подпалиха колата на Божидар Петела

В Благоевград беше подпален поредния автомобил, който със сигурност е умишлен. Инцидентът се случил малко след полунощ снощи. Изгорялата кола е "Фолксваген Голф 5", който е бил паркиран на паркинг до кооперация на ул. "Свобода" №4. Собственик на подпалената кола е Божидар Митов по прякор малкия Петел.

435
0
СПОДЕЛИ

В Благоевград беше подпален поредния автомобил, който със сигурност е умишлен. Инцидентът се случил малко след полунощ снощи. Изгорялата кола е “Фолксваген Голф 5″, който е бил паркиран на паркинг до кооперация на ул. “Свобода” №4. Собственик на подпалената кола е Божидар Митов по прякор малкия Петел.

След подаването на сигнал за горяща кола екип на РДПБЗН-Благоевград е пристигнал на мястото и е потушил пожарът. Божидар Митов собственик на колата е сигурен, че колата му е подпалена умишлено при това бил запален с коктейл “Молотов”, който е бил разлят в купето на колата. Защото само така може да бъде причинено бързо изгаряне на цялата вътрешност на купето и обхващане на външната част от колата. Според запознати вече има заподозрян за палежа на автомобила.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273