Плъзна нов вид измама – фалшиви куриери!

Плъзна нов вид измама – фалшиви куриери!

Възрастна измама съобщи за нов вид измама, фалшиви куриери искат пари в замяна на колет от близки .

378
0
СПОДЕЛИ

Възрастна жена от село Труд разкри за нов вид измама. На 10 февруари пенсионерката успява да разкрие новия вид измама и не дава пари, но е сигурна че има и други излъгани. Заради това от администрацията на пловдивското село Труд изпращат писмо до медиите, за да разберат и други хора.

Във въпросния ден възрастната жена си била в тях и по обяд на вратата се позвънило. Тя отворила, а срещу нея стояла жена, която се представила, като работеща в кметството в село Труд. Обяснила и, че има колет за нея и подала уж истински колет, но уточнила, че трябва да заплати сумата от 400 лева. Жената обаче се усъмнила и обяснила на измамницата, че и друг път е получавала колети от своя внук зад граница, но не е плащала, а само се е подписвала. Възрастната жена се усетила на време и не дала пари, а измамницата си тръгнала.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273