Пияни хвърляха камъни по линейка

Пияни хвърляха камъни по линейка

В Хасково линейка отиваща по сигнал на адрес е била нападната от двама пияни мъже, които хвърляли камъни. Инцидентът станал в Свиленград, докато екипът отивал при пациент, който получил инсулт. Инцидентът е станал вчера на Трифон Зарезан, а линейката е нападната в кв. "Гарата" в ранния следобед.

321
0
СПОДЕЛИ

В Хасково линейка отиваща по сигнал на адрес  е била нападната от двама пияни мъже, които хвърляли камъни.  Инцидентът станал в Свиленград, докато екипът отивал при пациент, който получил инсулт. Инцидентът е станал вчера на Трифон Зарезан, а линейката е нападната в кв. “Гарата” в ранния следобед.

След нападението над линейката се наложило да бъде изпратен друг екип с друга кола, защото тази била със счупени стъкла и негодна за употреба, съобщава БНР.

Двамата мъже са били арестувани, а д-р Петя Радева, която е началникът на Центъра за спешна помощ в Хасково, че от началото на тази годината това е първото нападение на екип в тяхната област.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273