Офис на спедиторска фирма в Русе беше разбит

Офис на спедиторска фирма в Русе беше разбит

През изминалата нощ в крайдунавския град Русе е направен успешен опит за проникване в офиса на голяма спедиторска фирма.

465
0
СПОДЕЛИ

През изминалата нощ в крайдунавския град Русе е направен успешен опит за проникване в офиса на голяма спедиторска фирма, съобщи ruse-news.com. Офисът се намира на ларгото пред Операта в града.

Неуспешният опит е разкрит едва тази сутрин, когато дошли първите служители на работа. Веднага след установяването на извършен взлом те подали сигнал на 112. На мястото пристигат екипи на полицията, които правят оглед на мястото и се установява, че с помощта на твърд предмет крадците са успели да отворят прозорче, водещо към складово помещение на офиса. Направен е опис на всички налични пратки и служители твърдят, че няма липсващи пратки или парични суми от офиса.

В момента полицията извършва оглед на местопроизшествието, иззети са записите от видеокамерите, за да проверят дали те не са записали крадците, които са влезли в сградата, но не са откраднали нищо.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273