Откриха силно разложен труп в Бургас

Откриха силно разложен труп в Бургас

Днес в Бургас е открит труп в района на парк „Езеро“ срещу Колежа по туризъм. Районът на ж.п. прелеза е бил отцепен от полицията за оглед на мястото. Тялото се намира в гористата местност край ж.п. линията Бургас - Поморие.

445
0
СПОДЕЛИ

Днес в Бургас е открит труп в района на парк „Езеро“ срещу Колежа по туризъм. Районът на ж.п. прелеза е бил отцепен от полицията за оглед на мястото. Тялото се намира в гористата местност край ж.п. линията Бургас – Поморие.

Тялото е било открито от работници на почистващата фирма „Титан“, съобщава „Флагман”. За сега никой не коментира дали е било убийство. Съобщава се само, че трупът е силно разложен и дори не може да се разбере дали е мъж или жена.

Предстои да бъде направена ДНК експертиза и едва тогава да бъде пояснено повече. Една от версиите, по която работят криминалистите, е заличаване на следи от убийство.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273