Октай Енимехмедов поиска орден “Стара планина”

Октай Енимехмедов поиска орден “Стара планина”

Преди минути беше гледано делото срещу Октай Енимехмедов във Върховния касационен съд. Той насочи газов пистолет срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган, а днес на делото си позволи да поиска да му бъде връчен орден "Стара планина" за извършения подвиг.

705
0
СПОДЕЛИ

Преди минути беше гледано делото срещу Октай Енимехмедов във Върховния касационен съд. Той насочи газов пистолет срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган, а днес на делото си позволи да поиска да му бъде връчен орден “Стара планина” за извършения подвиг. Това се случи във Върховния касационен съд, съобщи „24 часа”.

Изненадващо прокуратурата се отказа да поддържа обвинението за опит за убийство и обяви, че Софийски градски съд е спазил закона, с обвинението, че е отправил закана за убийство, но не и опит.

Направените експертизи са доказали, че с газов пистолет човек може да бъде убит в много редки случаи. Той трябва да най-много на сантиметър от шията, главата или сърцето, казаха от прокуратурата. И също така да е от упор иначе няма вероятност човек да бъде убит.

Две инстанции разглеждащи случая дадоха 3,6 години на Октай по обвинение за закана за убийство, но не и за опит за убийство.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273