Обраха Областно пътно управление Хасково

Обраха Областно пътно управление Хасково

Нахлуха и ограбиха сградата на Областното пътно управление в Хасково. По данни от там е задигнат сейф, а вътре бил пълен с винетки, които били на стойност около 60 000 лева.

679
0
СПОДЕЛИ

Нахлуха и ограбиха сградата на Областното пътно управление в Хасково. По данни от там е задигнат сейф, а вътре бил пълен с винетки, които били на стойност около 60 000 лева.

Кражбата се случила в неделя, малко след кражбата диспечерът на частната охранителна фирма отговаряща за охраната на сградата констатирал проникването и подал сигнал, това съобщиха от регионалната дирекция на МВР в областния център.

След направения оглед на мястото било установено, че крадците са успели да влязат в сградата, като срязали металната решетка на прозорец на първия етаж на офиса намиращ се на бул. Съединение. След това изнесли обратно неукрепения за стената метален шкаф със съхраняваните в него стикери за движение по републиканската пътна мрежа. Съобщава се, че в касата имало и 800 лева освен винетките.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273