Обир на офис на мобилен оператор в Димитровград

Обир на офис на мобилен оператор в Димитровград

Организирана група крадци извърши обир на офиса на мобилен оператор в Димитровград. Те са изпочупили стъклената му витрина и входната врата, за да проникнат в сградата, съобщава „Монитор”.

618
0
СПОДЕЛИ

Организирана група крадци извърши обир на офиса на мобилен оператор в Димитровград. Те са изпочупили стъклената му витрина и входната врата, за да проникнат в сградата, съобщава „Монитор”.

Въпреки агресивното влизане в офиса те са работили много внимателно. Успели да елиминират сигнално-охранителната техника, с която е бил снабден офисът. До датчиците на СОТ и контролния блок били инсталирани електронни джаджи наричани “тапи”, които заглушили сигнала, така успели да изнесат всичко от офиса без да бъдат обезпокоявани.

Самият обир е продължил не повече от 15 минути, като се е случил в интервала от 4,45 сутринта на 18 март до 5 часа. Едва тогава е бил подаден сигнал за проникването. На място са  пристигнали органите на реда, които са заварили офиса изпразнен до последно. Установено, е че липсват 5 лаптопа, 5 мобилни телефона от най-скъпите, един таблет и неустановено количество пари от касите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273