На Дунав мост задържаха контрабандна стока на стойност 44 хиляди лева

На Дунав мост задържаха контрабандна стока на стойност 44 хиляди лева

През уикенда митничари заловиха контрабандна стока на стойност 44 хиляди лева на митницата в Русе. Стоката е била скрита в тайник на автобус, който пътувал от Турция за Румъния, съобщиха от Агенция „Митници“.

495
0
СПОДЕЛИ

През уикенда  митничари заловиха контрабандна стока на стойност 44 хиляди лева на митницата в Русе. Стоката е била скрита в тайник на автобус, който пътувал от Турция за Румъния, съобщиха от Агенция „Митници“.

Съдържанието на контрабандата е 426 чифта маратонки и кецове, 583 броя парфюми и над 400 различни по вид козметични продукта. Те са били скрити в специално пригоден тайник, предназначен за горивен резервоар, той е бил премахнат, а на негово място е обособено помещение, покрито със стени от технически шперплат.

За случая веднага са уведомени дежурен прокурор и разследващ митнически инспектор. Единият шофьор си признал, е стоката е негова и не е декларирана, така след самопризнанията той получил след сключено споразумение с прокуратурата две години затвор условно с 4-годишен изпитателен срок.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273