Намериха труп на пътя Бургас – Елхово

Намериха труп на пътя Бургас – Елхово

Тази сутрин шофьор на камион се натъкнал на находка, която не би зарадвала никого и дори много биха изпаднали в шок.

345
0
СПОДЕЛИ

Тази сутрин шофьор на камион се натъкнал на находка, която не би зарадвала никого и дори много биха изпаднали в шок. Мъжът карал с бавна скорост по главния път от Бургас към Елхово рано тази сутрин, съобщава „Флагман.бг”.

Причина да се движи бавно е да се радва на хубавия изгрев, но всичко било помрачено за кратко. Той се движил между Средец и Болярово, когато на три километра след разклона за село Факия видял човешки крак. Кракът бил почти в бялата лента, очертаваща пътното платно.

Шофьорът веднага спрял да огледа и в канавката видял тяло на мъж и повикал помощ, като подал сигнал на 112. На мястото е пристигнала оперативно-следствена група и е извършила оглед на трупа. От полицията съобщават, че трупът е на мъж на възраст около 30 години, с пуловер и дънки, къса черна коса. Липсват документи за самоличност.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273