Намериха плантация за канабис

Намериха плантация за канабис

След подаден сигнал полицаи от Монтана са претърсили частен дом, където се натъкнали на плантация с канабис. Това се случи в село Дългоделци.

798
0
СПОДЕЛИ

След подаден сигнал полицаи от Монтана са претърсили частен дом, където се натъкнали на плантация с канабис. Това се случи в село Дългоделци. Къщата, където е била направена плантацията за отглеждане на трева е на 49-годишния О.С.

При претърсването на сградата криминалистите са открили три професионално направени инсталации за отглеждане на индийски коноп, съобщава tribali.info.

На мястото са намерени 50 растения в саксии, които при направения полеви тест реагирали на наркотичното вещество канабис. Освен техниката и растенията в къщата имало специални препарати и торове нужни за отглеждането на растенията а освен това и научна литература за канабиса.Освен свежо зелените растения криминалистите са намерили и около 200 грама суха трева, скрита на различни места в къщата.

По случая е образувано до съдебно производство. О.С. е задържан за срок от 24 часа.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273