Надрусани младежи набиха таксиметрови шофьори в Бургас

Надрусани младежи набиха таксиметрови шофьори в Бургас

Полицията в Бургас съобщи, за трима младежи, които са нападнали и пребили двама таксиметрови шофьори. Според разказите на таксиметровите шофьори, които са пострадали младежите се приближили до тях и ги нападнали.

475
0
СПОДЕЛИ

Полицията в Бургас съобщи, за трима младежи, които са нападнали и пребили двама таксиметрови шофьори. Според разказите на таксиметровите шофьори, които са пострадали младежите се приближили до тях и ги нападнали. Инцидента е станал на стоянката на ул.“Александър Батенберг“ с ул.“Цар Симеон I” – до ресторант „Златната рибка“, когато до тях се приближили трима младежи и ги нападнали.

Според шофьорите те са изглеждали неадекватни и били изключително агресивни, пише “Флагман”. Предполага се, че са били под въздействието на наркотични вещества. Нападението станало за секунди, като са им нанесли тежки и многобройни удари в областта на главата и тялото. След, като решили, че вече са приключили със побоя младежите хукнали да бягат в неизвестна посока.

Един от таксиметровите шофьори е приет в болничното отделение по Неврохирургия с фрактура на долната дясна челюст и множество кръвонасядания.  Работата по случая продължава, както и издирването на младежите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273