Мъж сцепи главата на клошар

Мъж сцепи главата на клошар

От ОД на МВР-Бургас съобщават, че 58-годишен, който бил клошар е убит в Карнобат.

284
0
СПОДЕЛИ

От ОД на МВР-Бургас съобщават, че 58-годишен, който бил клошар е убит в Карнобат. Всичко започнало със скандал прераснал в нанасяне на побой, трагедията се случила 20 минути след полунощ. За трагедията се разбрало, когато в РУП-Карнобат е получено съобщение от 48-годишен мъж. Именно той е извършил убийството и си признал сам за това. Той разказал на полицаите по телефона, че малко по-рано е убил с удари по главата с дървен сап 58-годишен мъж от село Вресово, община Руен.

На мястото пристигнали екипи, които намерили мъртвото и вече безжизнено тяло на мъжа. Историята започнала с това, че двамата живеели в стара къща в югоизточната част на Карнобат. Работели заедно, като се занимавали с издаване на вторични суровини. В злощастният ден се скарали след употребено количество алкохол, защо единия е купил само алкохол без храна и така мъжът взел дървения сап и започнал да го налага, докато го усмъртил.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273