Мъж получи условна присъда за блудство с 6-годишно дете

Мъж получи условна присъда за блудство с 6-годишно дете

Мъж от Кричим извършил тежко престъпление получи условна присъда от Пловдивския районен съд. Той е извършил блудство с шестгодишно момиченце, а това беше наказано с условна присъда.

432
0
СПОДЕЛИ

Мъж извършил тежко престъпление получи условна присъда от Пловдивския районен съд. Той е извършил блудство с шестгодишно момиченце, а това беше наказано с условна присъда.

Наказанието, определено от съдия Елена Герцова за 35-годишния Николай М. е три години условно лишаване от свобода с 4 години изпитателен срок. Тази новина е публикувана на сайта на съда. Още преди делото се знаеше, че потърпевшите са поискали обезщетение в размер на 20 хиляди, което обаче е отхвърлено и той ще трябва да изплати 5 хиляди лева на майката на момиченцето.

На 14 октомври 2013 г. Николай М. примамил с бонбони в дома си момиченцето, което било дете на съседско семейство. С употреба на сила мъжът блудствал с малката, а тя разказала всичко на майка си. От там започнало ходене по мъките и желанието на близките на момиченцето той да си получи наказанието си, като лежи в затвора и едва ли сега са доволни от това, че насилникът се разминал с условна присъда.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273