Митнически служители хванаха автобус с контрабандни цигари

Митнически служители хванаха автобус с контрабандни цигари

Митническите служители на пункт "Капитан Андреево" заловиха български автобус, който има таван, пълен с контрабандни цигари.

296
0
СПОДЕЛИ

Митническите служители на пункт “Капитан Андреево” заловиха български автобус, който има таван, пълен с контрабандни цигари. Автобусът, управляван от български гражданин, е пътувал от Бурса за Кърджали, но не успял да стигне крайната си точка на пътуване, защото бил задържан след намерените скрити контрабандни цигари.

На влизане в България на митницата от българската страна служители са отбили автобуса за проверка и са извършили щателна такава на превозното средство. В хода на проверката става ясно, че във въздуховодите и във фабричните кухини над тях по цялата дължина на тавана на автобуса са укрити контрабандни цигари. Общото количество цигари извадени от служителите проверили автобуса е 3530 кутии цигари без акцизен бандерол, основно от марката “PRESTIGE”. Цигарите са задържани, за случая е съставен акт.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273