Майката на Паоло иска поне 10 години затвор за убиеца на сина...

Майката на Паоло иска поне 10 години затвор за убиеца на сина си

"Искаме най-малко 10 години ефективна присъда за убиеца на детето ни Паоло – Георги Сапунджиев.", това съобщи пред апелативен съд Пловдив майката на 4-годишното момченце, което почина, след като беше прегазено на пешеходна зона в Стара Загора.

551
0
СПОДЕЛИ

“Искаме най-малко 10 години ефективна присъда за убиеца на детето ни Паоло – Георги Сапунджиев.”, това съобщи пред апелативен съд Пловдив майката на 4-годишното момченце, което почина, след като беше прегазено на пешеходна зона в Стара Загора.

На делото днес да подкрепят родителите на починалото момче тук са се събрали около 20 човека от Стара Загора, които са се организирали във Фейсбук.

Освен тях се очаква да пристигнат още няколко буса с хора, които да протестират. Всички искат да покажат, че те са недоволни от ниската присъда, която получи Сапунджиев на първа инстанция, а именно 3 години и 4 месеца. Всички смятат, че тази присъда е абсурдна за това, което е сторил мъжът. Освен това те искат съдът да постанови, че той е бил виновен в частта за това, че е прегазил детето в пешеходна зона – нещо, за което беше оневинен на първа инстанция.

Майката на Паоло сподели, че от инцидента на сам Сапунджиев не е звъннал дори да поднесе съболезнования на семейството.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273