Има заподозрян за убийството на Вероника

Има заподозрян за убийството на Вероника

Разследването на убийството на Вероника продължава, а вече има един заподозрян за убийството на 23-годишната жена, съобщи Нова телевизия.

554
0
СПОДЕЛИ

Разследването на убийството на Вероника продължава, а вече има един заподозрян за убийството на 23-годишната жена, съобщи Нова телевизия.

Според информацията става дума за бившия приятел на момичето. Двамата са имали сериозна връзка, която е продължила малко над 3 години. Връзката им се разпаднала и двамата се разделили преди месец по желание на момичето. Полицията вече е снела показания от бившия приятел на момичето, но за сега не се съобщава какво е станало и какво са разбрали криминалистите при разпита.

За сега не се знае часът на смъртта на младото момиче, както и причината за нейната смърт, защото все още не са излезли резултатите от аутопсията на трупа на студентката.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273