Задържаха мъж поръчал две убийства

Задържаха мъж поръчал две убийства

Известен бизнесмен от Пловдив Николай Георгиев е задържан. Той се занимава с шивашка дейност, от полицията съобщават, че е бил задържан преди няколко дни. От вчера му е наложена постоянна мярка задържане под стража в ареста.

697
0
СПОДЕЛИ

Известен бизнесмен от Пловдив Николай Георгиев е задържан. Той се занимава с шивашка дейност, от полицията съобщават, че е бил задържан преди няколко дни. От вчера му е наложена постоянна мярка задържане под стража в ареста. 

Към него е повдигнато обвинение в поръчка на две убийства. Единият от поръчаните бил бизнесменът Петър Станчев. Другият поръчан е братът на арестувания – Георги, пише БЛИЦ.

От години Николай Георгиев не се разбира с брат си, а причината са имоти. За да избегне евентуален запор на свои фирми, той е прехвърлил фирмена собственост на брат си Георги на доверие. Малко след това обаче той продал имуществото и взел парите за себе си. Това породило война между двамата.

Според данните самият Николай е участвал в редица нечисти сделки и от дълго време е бил под наблюдението на икономическа полиция, като през последните месеци е следен със СРС-та.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273