Задържан е убиецът на възрастния човек в местността “Чекерица”

Задържан е убиецът на възрастния човек в местността “Чекерица”

28-годишният Христо Терзийски от село Стряма, е направил пълни самопризнания и е задържан заради убийство на възрастен човек в местността "Чекерица" край Стряма, за което стана ясно вчера, когато района беше изпълнен с полицаи и криминалисти, които претърсваха района.

814
0
СПОДЕЛИ

28-годишният Христо Терзийски от село Стряма, е направил пълни самопризнания и е задържан заради убийство на възрастен човек в местността “Чекерица” край Стряма, за което стана ясно вчера, когато района беше изпълнен с полицаи и криминалисти, които претърсваха района.

Христо е бил арестуван за кражби на акумулатори и CD-та от автомобили, но е направил самопризнания за убийството пред полицията. Христо е завършил спортното училище в Пловдив. Тренирал е кану-каяк и е печелил златни медали заедно със своя брат близнак, твърди “24 часа”.

Вчера сам е завел криминалистите до ловно стопанство “Чекерица” и е показал къде е заровил тялото на жертвата си. След претърсване на мястото беше изваден само скелет. Христо е задържан, а работата по случая продължава.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273