Жена закла мъжа си

Жена закла мъжа си

От пресцентъра на областната дирекция на МВР във Видин, съобщиха, че 34-годишен мъж от село Плешивец, община Ружинци, е загубил живота си след скандал. Сигнал за инцидента е получен тази нощ около минути след полунощ на телефон 112.

785
0
СПОДЕЛИ

От пресцентъра на областната дирекция на МВР във Видин, съобщиха, че 34-годишен мъж от село Плешивец, община Ружинци, е загубил живота си след скандал. Сигнал за инцидента е получен тази нощ около минути след полунощ на телефон 112.

В домът на мъжът възникнал скандал между 34-годишния В.Д. и приятелката му  С.И. на 36 години. В началото мъжът удрял жената с метална маша и парче от градински маркуч, а тя успяла да събере сили и го пробола с нож. Човекът паднал в двора на къщата и починал от загуба на кръв. След подадения сигнал на мястото пристигнал екип, който само констатирал смъртта на мъжа.

Предстои аутопсия на тялото, а работата по случая продължава.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273