Емил Скорчев сам иска смъртно наказание

Емил Скорчев сам иска смъртно наказание

33-годишният мъж се разкайва, но не моли за милост

1002
0
СПОДЕЛИ

Убиец сам си поиска смъртна присъда.

Емил Скорчев е бил признат за виновен за умишлено убийство по особено жесток начин на съпругата си Керанка на 28 години.

Първоначално Варненския окръжен съд му дава доживотна присъда, която след това е смекчена на 25 години затвор и кръвнина от 150 000 лева за семейството на убитата.

Скорчев се разкайва и е изявил желание пред съдията да бъде наказан със смъртна присъда за деянията си.

Според специалистите Скорчев страда от шизоидно разстройство на личността в следствие на употребата на анаболи, стероиди и ефедрин прекалено дълго и често.

Като следствие от заболяването преди да убие жена си, Емил и Керанка са живели в пълна изолация при баба му в село Поручик Гешаново.

Възрастната жена умира, но те скриват трупът й в мазето и продължават да взимат пенсията, също така изтеглят 42 413 лева от сметката на починалата.

Напрежението ескалира до миналата година на 21 септември, когато след скандал Скорчев убива жена си с нож и прави опит да се самоубие.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273