Днес продължава делото за убитата Алекс от Поморие

Днес продължава делото за убитата Алекс от Поморие

Делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие беше прекратено през януари поради неявяване на свидетели. Това са една камериерка и полицай.

567
0
СПОДЕЛИ

Делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие беше прекратено през януари поради неявяване на свидетели. Това са една камериерка и полицай. Делото стартира отново днес и ще бъдат разпитани неявилите се свидетели от преди плюс екип психолози от Института по криминология на МВР.

Освен тях се очаква показания да даде и единствената обвиняема за случилото се 39-годишната Атанаска Димитрова.

Припомняме, че Атанаска удушила момиченцето, защото я дразнело и не можела да го понася. След всичко тя сама показала на полицаите къде е скрила тялото, но след това се отрече от самопризнанията си. На последното гледане на делото в съдебната зала близките й разкриха други версии на случилото се, според, които тя е била заплашена, за да признае, че тя е убила момичето.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273