Днес изпращат Фриц Жоашен от София във Франция

Днес изпращат Фриц Жоашен от София във Франция

След, като вчера при засилени мерки за сигурност Фриц Жоашен, беше транспортиран от хасковския арест до София, днес той трябва да е отпътувал за Франция.

390
0
СПОДЕЛИ

След, като вчера при засилени мерки за сигурност Фриц Жоашен, беше транспортиран от хасковския арест до София, днес той трябва да е отпътувал за Франция. Той ще бъде екстрадиран от френските власти, тъй като държавата го издирва за тероризъм.

Той бе задържан на “Капитан Андреево” при опит да премине границата и да отиде в Турция. Пред хасковския съд Жоашен призна, че е приятел с един от братята Куаши, които разстреляха 12 души в Париж, а това е и една от причините Франция да иска да го задържи по подозрение, че е техен съучастник. Жоашен обаче отрече да има общо с акта на братята Куаши и иска да бъде във Франция, за да докаже, че е невинен.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273