Глобиха проститутка на Е-79

Глобиха проститутка на Е-79

Проститука се сдоби с глоба 1000 лв.. Тя получи това наказание заради извършване на платена любов на разклона на главен път Е-79 за град Кочериново.

312
0
СПОДЕЛИ

Проститука се сдоби с глоба 1000 лв.. Тя получи това наказание заради извършване на платена любов на разклона на главен път Е-79 за град Кочериново.

Жената се казва Антоанета З. и е била задържана от група “Престъпления по пътищата”, в момент, когато е била с клиент, съобщава Struma.bg.

След задържането станало ясно, че е стара познайница на пътните полицаи, които няколко пъти я предупреждавали да не проституира на Е-79. Всеки път обещавала да не работи там, но след това винаги се връщала на работното си място.

Съдията по делото я наказал с парична глоба, след като Антоанета обещала повече да не стъпва на “работното си място”. Според някои обаче тази глоба няма да я спре да работи и скоро ще се върне на мястото си.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273