В централния софийски затвор намериха тайник за дрога на известния Юлиян Мирчев...

В централния софийски затвор намериха тайник за дрога на известния Юлиян Мирчев – Фрико

В Централен софийски затвор разкриха тайник за дрога на знаковия представител на подземния свят Юлиян Мирчев-Фрико, който излежава там своята присъда от 22 години.

1511
0
СПОДЕЛИ

В Централен софийски затвор разкриха тайник за дрога на знаковия представител на подземния свят Юлиян Мирчев-Фрико, който излежава там своята присъда от 22 години.

За него беше известно, е до преди няколко години държеше изцяло бизнеса с наркотици в затвора, но това уж беше прекратено, до сега с откриването на тайника. До разкритието се стигнало след купон в килия на затвора, където осъдените пийнали повече и вдигнали толкова шум, че надзирателите ги хванали. Това се случило в петък на 13 февруари.Един от участниците в купона бил Митко Ташков, също излежаващ присъда, след проверката на надзирателите се оказало, че той е с 1,4 промила алкохол и трябвало да бъде наказан, но вместо това той сключил сделка с тях да им даде информация.

Той обещал да разкрие мястото, където Фрико крие дрогата си в печатницата и го направил. Те претърсили печатницата и в една от машините бил намерен тайник, от който са иззети 60 грама хероин, 30 скъпи телефона с камери и таблет.

След случая Фрико ще бъде преместен в общежитието в Кремиковци, а Ташков е затворен в изолатор, за да се предотврати влияние върху свидетелските му показания, които предстои да даде срещу Фрико.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273