Всички се питат дали Софи Маринова ще се яви днес в съда...

Всички се питат дали Софи Маринова ще се яви днес в съда по делото на Главестия

Софи Маринова е един от свидетелите по делото срещу Ангел Попов – Главестия, който е обвинен в лихварска дейност, но на последното провело се дело тя не се яви в съда да даде показания.

268
0
СПОДЕЛИ

Софи Маринова е един от свидетелите по делото срещу Ангел Попов – Главестия, който е обвинен в лихварска дейност, но на последното провело се дело тя не се яви в съда да даде показания.

Очаква се днес тя да даде показания днес пред Окръжния съд във Враца, където отново е призована да се яви. През вчерашния ден в съда не е получено съобщение, че тя няма да се яви в съда, така че всичко сочи, че Софи днес ще седне на скамейката и ще говори. Ако евентуално стане така, че тя не дойде на следващото дело съдът ще изпрати отговорни лица, които да я доведат в съда.

Според тезата на прокуратурата Софи Маринова е сред взелите кредит от Ангел Попов.  Дали ромският славей ще „пропее“ срещу приятеля си, не е ясно, съобщава „Конкурент“.  Ангел Попов е обвинен за лихварска дейност, развивана от 2006 до 2010 г., вследствие на което е получил неправомерни доходи от лихвите в размер на 181 082 лв.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273