Вероника не е изнасилвана, но има следи от удари с предмет подобен...

Вероника не е изнасилвана, но има следи от удари с предмет подобен на брадва

Патолози съобщиха , че причина за смъртта на Вероника е множество нанесени удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва.

521
0
СПОДЕЛИ

Патолози съобщиха , че причина за смъртта на Вероника е множество нанесени удари по предната и задната част на главата, с предмет подобен на брадва.  В резултат на жестоките удари, 23-годишната студентка е получила фрактура на челюстта, която е била много тежка. Патолозите обаче са сигурни, че върху нея не е упражнено сексуално насилие.

За сега няма информация за часа на убийството. Близки на Вероника имат предположения, че тялото на младото момиче е било захвърлено на 2 срещу 3 март. Защото преди това, след като мястото беше прецизно обходено от униформените, полицейски кучета и водолази, съобщава Velikotarnovoutre.bg.

След първоначалната версия за убийство от ревност от нейния бивш приятел, сега разследващите работят и по нова, която се превърна в основна версия. Според разследващите случилото се е грабеж. Според запознати на 28 вечерта тя е взела своята заплата и в себе си е имала изтеглени пари в наличност. Освен това, когато беше намерено тялото криминалисти не са намерили в нея документи, пари и телефон.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273