Бивш шеф на ДАИ-Велико Търново продължава да бъде в ареста

Бивш шеф на ДАИ-Велико Търново продължава да бъде в ареста

Бившия директор на ДАИ - Велико Търново Петър Петров остава в ареста, след като специализираният наказателен съд поиска той да остане в ареста, за да не извърши друго престъпление.

335
0
СПОДЕЛИ

 Бившия директор на ДАИ – Велико Търново Петър Петров остава в ареста, след като специализираният наказателен съд поиска той да остане в ареста, за да не извърши друго престъпление.

Делото се проведе късно снощи и беше решено на мярката за неотклонение от „парична гаранция”, в размер на 15 000 лв., което беше взето преди това да стане в „задържане под стража”, съобщава “Дарик”. Гаранцията от 15 хиляди, която вече е била внесена, за да излезе Петров е взета в полза на държавата, а той остава зад решетките.

Петров е обвинен за подбуждане към лъжесвидетелстване на разпитани по дело свидетели, което се води в Специализирана прокуратура и по което той е обвинен в ръководене на организирана престъпна група за получаване на подкупи.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273