Апаши с мерцедес крадат кози

Апаши с мерцедес крадат кози

356
0
СПОДЕЛИ

Регионалната дирекция на МВР в Разград съобщи за хванати крадци, които са спипани в момент на извършване на престъпление в обор за животни в лознишкото село Градина. Някак си по чудо 42-годишният собственик видял двамата мъже, точно в момента на кражбата, а те отмъквали кози между. Кражбата била извършена на 6 февруари вечерта между 20.00 и 20.30 часа.

Въпреки, че били видени да крадат те не се уплашили и успели да избягат.Крадците били с лек автомобил „Мерцедес” и потеглили в неизвестна посока. Собственикът е подал сигнал в полицията и в резултат на проведените бързи издирвателни действия крадците са заловени за кратък период. Това са С.У. на 46 години и Б.К. на 31 години, двамата от село Ловско, които се оказват и стари познайници на полицията, защото са криминално проявени и осъждани. Животните са върнати на собственика без да има загуби. Образувано е бързо производство срещу крадците, които са задържани.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273