24-годишна жена роди в дома си, кълне се, че не е знаела...

24-годишна жена роди в дома си, кълне се, че не е знаела за бременността си

24-годишната В. Илиева от Дупница родила момченце в дома си, а след раждането било сложено в пазарска чанта.

394
0
СПОДЕЛИ

24-годишната В. Илиева от Дупница родила момченце в дома си, а след раждането било сложено в пазарска чанта.

Бебето е родено преждевременно, като се оказало с тегло 1,9 килограма и по спешност е откарано в неонатология в София. В деня на раждането до нея са били нейните родители, които били много шокирани от случилото се, след, като дъщеря им родила повикали помощ на 112. Дошлият лекар прегледал майката и бебето, което намерил сложено в пазарската чанта, когато установил, че детето е живо той бързал да бъде прегледано в болницата. Майката родила, но плацентата не излязла, тя загубила много кръв и се влошила.

Всички били откарани в общинската болница в Дупница, където на младата майка са и влели 2 банки кръв,  но трябва още, а родителите й отказали да дадат кръв за нея. Има нещо скрито в цялата работа, но за сега всички си мълчат. Бебето е преместено в София, а майката остава с опасност за живота в много тежко състояние.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273