Шефът на горското в Разлог за втори път е жертва на пожар...

Шефът на горското в Разлог за втори път е жертва на пожар на вилата му

Тази сутрин беше съобщено за пожарът, който изпепели вилата на шефа на Държавното горско стопанство в Разлог Здравко Чилев.

427
0
СПОДЕЛИ

Тази сутрин беше съобщено за пожарът, който изпепели вилата на шефа на Държавното горско стопанство в Разлог Здравко Чилев.

Тя се намира край стария път за града в местността Катарино, съобщи struma.bg. Вилата е напълно изпепелена, изгоряла е цялата покъщнина и покрива. Пожарът е бил овладян от пожарникарите, но от нея вече не било останало нищо.

На място беше и Здравко Чилев, който  огледа изгорялата си вила и е категоричен, че става въпрос за умишлен палеж.

„Не мога да кажа кой е извършителят, но съм сигурен, че палежът е умишлен. В два часа през нощта да пламне отведнъж, просто няма как да стане. На вилата няма ток, за да стане късо съединение и да предизвика пожар“, каза Чилев.

Чилев разказа, че това е второ посегателство на имота му, като първия пожар е бил преди 3 години. Тогава вилата е била изцяло дървена и е изгоряла до основи, тога с помощта на много средства решил да постави фургон и дори го изолира добре, за  да го направи уютен.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273