Трагедия в Бургас загина работник

Трагедия в Бургас загина работник

Страшна трагедия разтърси днес следобед бургаския квартал Ветрен. Работник почина затрупан в изкоп на вилната зона на Минералните бани. Той е пропаднал в изкопа по време на работа по полагане на канализацията там.

695
0
СПОДЕЛИ

Страшна трагедия разтърси днес следобед бургаския квартал Ветрен. Работник почина затрупан в изкоп на вилната зона на Минералните бани. Той е пропаднал в изкопа по време на работа по полагане на канализацията там.

Загиналият човек е 41-годишният Борислав Казанджиев от село Белица, той бил служител на фирма “Балканстрой”. Инцидентът станал в следобедните часове в 15.50, а в момента на пропадането той е бил сам, багериста е отишъл за кафе.

Той е паднал в изкопа и пръстта го е затрупала, казаха хората на мястото. От година на сам фирмата строи канализация за бургаския квартал. Борислав е бил женен и имал дете, съобщава “Флагман”.

Колегите му се опитали да го изровят. Успели да разкопаят част от пясъка с багер, но вече било късно – Борислав се задушил. Когато тялото му било извадено в продължение на един час телефонът му звънял постоянно, но нито полицаите, нито някой от колегите му събрал кураж да вдигне, защото знаели, че е съпругата му.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273