Тинейджърка пострада при катастрофа

Тинейджърка пострада при катастрофа

Вчера в късния следобед при катастрофа във Варна е пострадало 15-годишно момиче. То е било блъснато на ул."Ген. Колев" и бул." Сливница" в града. От пресцентъра на полицията съобщиха, че точният час на злополуката е 18:50 часа.

345
0
СПОДЕЛИ

Вчера в късния следобед при катастрофа във Варна  е пострадало 15-годишно момиче. То е било блъснато на ул.”Ген. Колев” и бул.” Сливница” в града. От пресцентъра на полицията съобщиха, че точният час на злополуката е 18:50 часа.

Лека кола с марка “Фолксваген” е правел завой на дясно, когато някак се шофьорът е отнесъл момичето. Веднага е бил подаден сигнал на 112 и е пристигнал екип на спешна помощ. Момичето е закарано в болница, където след първоначалния преглед е установено, че момичето е получило травма на дясната ръка и корема. След оказана помощ е изписано за домашно лечение.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273