Спря издирването на тримата младежи изгубили се в Рила

Спря издирването на тримата младежи изгубили се в Рила

Заради лоши метереологични условия се наложи да бъде спряно издирването на тримата младежи, които се загубиха в Рила планина над хижа "Рилски езера".

508
0
СПОДЕЛИ

Заради лоши метереологични условия се наложи да бъде спряно издирването на тримата младежи, които се загубиха в Рила планина над хижа “Рилски езера”, съобщиха от ПСС. Лошото време пречи на спасителите да излязат и да продължат търсенето, предава Struma.bg., колкото и това да не се нрави на никого в такова време е невъзможно да се работи.

Спасителната акция ще бъде подновена още утре сутринта, като тогава 11 дупнишки спасители продължават акцията.

Тримата младежи от Пловдив изчезнаха снощи, като последният комуникирал с тях е майката на едно от момчетата, която е провела телефонен разговор с момчетата около 20 часа. След това никой няма връзка с тях. Спасители не могат да се свържат и с хижа “Иван Вазов”, където се очаква да са тримата изгубили се млади хора.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273