Роднина на крадла преби продавачка, защото залепила нейна снимка на витрината

Роднина на крадла преби продавачка, защото залепила нейна снимка на витрината

Тя е решила да публикува клипове, с надеждата злодеите да станат "телевизионни звезди" и да спрат с обирите.

1390
0
СПОДЕЛИ

Лелята на малолетна крадла е нападнала продавачка в магазин, след като тя направила витрина на срама, на която залепила нейна снимката.

„Работя в магазин в Провадия. Той е близо до дом за хора с увреждания и често тези хора са ни клиенти. Налага се понякога да изляза до вратата на магазина, за да обслужа клиент в инвалидна количка. Така стана и в събота. Докато подавам торбичката с покупките на човека с инвалидната количка, „героят” се шмугна бързо покрай мен и влезе до касата. С периферното си зрение видях, че нещо пипа, но трябваше да се върна пак при клиента навън, за да му дам и рестото и за мой късмет в този момент влезе и момиче в магазина“, това разказва служителката Надежда Тодорова.

„Прецених че „бързакът” няма да посмее да пипне нещо, докато има и друг човек зад него, но съм бъркала. Наглецът си извадил набързо хартийка от едно пакетче да си пуши. Това е ежедневие. Няма и начин да ги спра – пробвах, подавах жалби. Отговорът бе, че сумата е нищожна или лицето е непълнолетно. За мен остава „удоволствието“, че съм се разходила няколко пъти до местното РПУ. Пробвах и да залепям снимките на крадците на видно място в магазина – имаше временен ефект, намаляха кражбите, докато не дойдоха един ден леля и братовчедка на поредната малка крадла“, допълни тя.

Роднините на наглата измамница скъсали снимките, а след това започнали да дерат и скубят Надежда, чиито дни вече започват с подаване на жалби и показания, но без никакъв резултат. Затова тя е решила да публикува клипове, с надеждата злодеите да станат “телевизионни звезди” и да спрат с обирите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273