Почивка на семейство завърши с пътен инцидент

Почивка на семейство завърши с пътен инцидент

Националният празник на страната в комбинация със семейна почивка не завърши добре за едно семейство. След поредицата от катастрофи във вчерашния ден, стана ясно за още една катастрофа, която е станала по пътя Самоков - Дупница край село Клисура.

475
0
СПОДЕЛИ

Националният празник на страната в комбинация със семейна почивка не завърши добре за едно семейство. След поредицата от катастрофи във вчерашния ден, стана ясно за още една катастрофа, която е станала по пътя Самоков – Дупница край село Клисура.

Семейство от Казанлък прекарало няколко дни на Боровец и в деня, който трябвало да се прибира към дома си решило, преди това да посети Рилския манастир. На пътя край село Клисура лекият автомобил се сблъсква челно с ТИР, който се движел в в другото платно в обратна посока.

В колата са били мъж жена и тяхната 11 годишна дъщеря, съобщава struma.bg. Зад волана на колата е бил бащата и по чудо няма и драскотина от сблъсъка, но майката Йорданка и 11-годишната Йоана са пострадали. Те са откарани в болницата в Дупница. И двете са със счупени ръце и са били настанени в ортопедичното отделение на общинската болница в Дупница.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273