Пожар в Джамия във Варна има и пострадал

Пожар в Джамия във Варна има и пострадал

В ранните часове на тази сутрин на телефон 112 е получен сигнал за пожар във варненската джамия.

693
0
СПОДЕЛИ

В ранните часове на тази сутрин на телефон 112 е получен сигнал за пожар във варненската джамия.

Веднага след сигнала на мястото са се отзовали три противопожарни екипа, които се наложило да разбият джамията, за да влязат вътре. Оказало се е, че гори вътрешната част на храма. Две помещения от по 20 кв. метра всяко са били в пламъци, съобщиха от пожарната.

Наложило се е пожарникарите да разбиват вратите, за да започнат гасенето.Когато са успели да влязат едно от първите неща, които видели бил човек лежащ на пода в безжизнено състояние. Изнесли го на вън и веднага е била извикана линейка на Бърза помощ.

Пламъците са бързо загасени, отвън по фасадата няма следи от пожара. След пристигане на екипи на спешна помощ се оказва помощ на мъжът, който е установена, че е 97-годишният пазач на джамията. Той тръгнал да излиза, но не успял и паднал на прага, където бил намерен. Пожарът е тръгнал от печката на твърдо гориво, с която се топлел. Фаик, както се казва пострадалия е откаран в болница и лекари се борят за живота му, защото е много обгазен.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273